ALI FORNEY CENTER



The MoMA commissioned project aims to redefine queer youth homeless care through the design of an identity-affirming salon and sensory therapy room as permanent installations at the Ali Forney Center’s new Times Square headquarters and drop-in center.

Incepted through an innovative, hands-on workshop with AFC youth and staff, the designs directly reflect the needs and imaginations of the people who will ultimately use the spaces.










Location  |  Times Square, NYC
Category  |  Institutional, Cultural
Status  |  Complete
Date |  2023-2024

With Agency—Agency in collaboration with Chris Woebken Studio
Team  |  Tei Carpenter, Kelvin Lee, Chris Woebken, Saralee Sittigaroon


Featured in Architectural Digest and MoMA Year in Review










       
                 

    






































               









































                  
1’=1” salon model                    



                   


               






︎                                           


︎︎︎Previous                    
 
© 2024 Kelvin Cho-Wen Lee